torsdag 26. september 2013

WiMP Music AS er en av finalistene til BI-PRISEN 2013

Det har vært bra oppslutning om BI-Prisen iår, melder Den norske Dataforeningen. Mange gode søknader viser at BI-prisen har befestet seg.

Finalistene er ulike kandidater med forskjellige løsninger, alt fra lette og fremtidsrettede til heftige og tunge løsninger med lange tradisjoner, melder juryen.

Finalistene er, i alfabetisk rekkefølge:

  • CargoNet
  • Diakonhjemmet
  • Helsedirektoratet
  • Sparebank1
  • WiMPDet er Den norske dataforeningen ved Faggruppen Datavarehus og Business Intelligence som årlig deler ut BI-prisen til selskaper som kan vise til beste praksis i utvikling, implementering og forvaltning av business Intelligence og datavarehus-løsninger. BI-prisen ble delt ut første gang i 2009 i forbindelse med 10 års jubileum for faggruppen Datavarehus og Business Intelligence.
I tillegg deles det ut en pris  for den mest innovative løsningen innen det samme området.
Faggruppen setter fokus på hvordan ulike selskap jobber for å utnytte sine data bedre, og hvordan dette fører til de rette beslutningene basert på riktig kilde. De beste løsningene blir presentert på den store BI-kvelden for å spre kunnskap, inspirere andre og bygge mer kunnskap rundt faget i et uavhengig miljø.

Prisen deles ut 31. oktober 2013 i Posthallen i Oslo.

WiMP er en musikkstrømmingstjeneste, startet av Aspiro i 2009. Abonnement gir tilgang til mer enn 20 millioner melodier på PC, Mac, nettbrett, mobil, Sonsos, Squeezebox eller rett i stereoanlegget, både online og offline. Tjenesten er tilgjengelig i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Polen og Nederland.

WiMP datavarehus er en sentral samling av relevante data som brukes til rapportering, analyse og oppgjørsprosesser for strømmings­tjenesten.

Verdiene WiMP har fått ut av løsningen kan oppsummeres som følger:

Løsningen er bygget på Pentahos plattform for Business Intelligence og Analytics av Conduct AS. Mer info på www.conduct.no.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar